Dette er den printervenlige udgave. Klik her for skærmudgaven. | Luk vindue

Indlæg i forskellige fora

 

Læs indlæggene højt for hinanden. Skriv i boksen under hvert indlæg:

Hvad handler indlægget om? 

Hvordan er indlægget skrevet - hvordan er sproget?

 

 

Hej gutter

Vi har læst jeres tekst, og vi synes den er kanongod. Der er bare det ved det, at vi ikke fatter en sk.. af, hvad der står. Kan I ikke skrive, så normale mennesker også forstår det?

hilsen os fra 6.på Knudeskolen


 

Hallo jer i dyregruppen

I skriver, at I synes, vi skal lave vores materiale som en quiz. Hvordan skal man ligesom kunne svare på spørgsmål i en quiz, hvis man ikke ved noget om emnet? HA. Kom igen, dyregruppe!!

hilsen insektgruppen


 

Kære 5.a

Vi synes, der er noget I helt har glemt. Det er meningen, at vi skal hjælpe hinanden med at få gode ideer, så vi kan lave en rigtig god dynamitbog. Derfor synes vi, det er forkert, at I laver sjov med Palles navn, og når I bare går op i, om vi har stavet ordene rigtigt. Har I ikke haft samarbejdskursus, eller har I bare ikke lært noget af det?

Hilsen 5.b 


Hej alle rødder i 9.cs regnskovsgruppe

I foreslår, at man skulle forbyde, at der bliver fældet træer i de tropiske regnskove. Det er en god ide, men har I tænkt på, hvordan man kan sikre sig, at det bliver overholdt? Man kan ikke overvåge alle regnskove altid, og der er jo mange penge på spil. Måske skulle man også tænke på, hvordan man kan sikre at indianerne har nogle ordentlige vilkår. Har I nogen forslag til det?

Skriv snart.

Indianergruppen i 8.y


Hej insektgruppe

Er vi enige om, at der først er nogle tekster, de skal læse, og noget de skal undersøge på internettet eller ved at lave insektfælder? Bagefter kommer der så en quiz, hvor de kan prøve, om de har lært noget.

hilsen dyregruppen


Hvilke indlæg tror I virker bedst?

Lav nogle forslag til, hvordan man får mest ud af at bruge et forum:



Webmaster: Jeppe Bundsgaard
Sidst opdateret: 20-08-2016
Denne sides adresse: www.dynamitbogen.dk/dynamit/undervisning/kommunikation/
forum/forumindlaeg/index.php